Politica de retur

Prezentare general─â

Politica noastr─â de rambursare ╚Öi returnare dureaz─â 30 de zile. Dac─â au trecut 30 de zile de la achizi╚Ťia dvs., nu v─â putem oferi o rambursare complet─â sau un schimb.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie s─â fie nefolosit ╚Öi ├«n aceea╚Öi stare ├«n care l-a╚Ťi primit. De asemenea, trebuie s─â fie ├«n ambalajul original.

Mai multe tipuri de bunuri sunt exceptate de la returnare. Bunurile perisabile, cum ar fi alimentele, florile, ziarele sau revistele, nu pot fi returnate. De asemenea, nu accept─âm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Articole nereturnabile suplimentare:

Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitan╚Ť─â sau de o dovad─â de cump─ârare.

V─â rug─âm s─â nu v─â trimite╚Ťi achizi╚Ťia ├«napoi la produc─âtor.

Exist─â anumite situa╚Ťii ├«n care se acord─â doar ramburs─âri par╚Ťiale:

Orice articol care nu se află în starea sa originală, este deteriorat sau îi lipsesc piese din motive care nu se datorează erorii noastre.
Orice articol care este returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare

Ramburs─âri

După ce returnarea dvs. este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă notifica că am primit articolul returnat. De asemenea, vă vom informa cu privire la aprobarea sau respingerea rambursării dumneavoastră.

Dac─â este aprobat─â, atunci rambursarea va fi procesat─â, iar un credit va fi aplicat automat pe cardul dvs. de credit sau pe metoda ini╚Ťial─â de plat─â, ├«ntr-un anumit num─âr de zile.

Restituiri întârziate sau lipsă

Dac─â nu a╚Ťi primit ├«nc─â o rambursare, mai ├«nt├ói verifica╚Ťi-v─â din nou contul bancar.

Apoi, contacta╚Ťi compania de carduri de credit, deoarece poate dura ceva timp p├ón─â c├ónd rambursarea dvs. este postat─â oficial.

Apoi, contacta╚Ťi banca dumneavoastr─â. De multe ori exist─â o perioad─â de timp de procesare ├«nainte ca o rambursare s─â fie postat─â.

Dac─â a╚Ťi f─âcut toate acestea ╚Öi ├«nc─â nu a╚Ťi primit rambursarea, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la office@supermagicpaper.ro.

Articole de vânzare

Numai articolele cu pre╚Ť normal pot fi rambursate. Articolele de v├ónzare nu pot fi rambursate.

Schimburi

├Änlocuim articolele doar dac─â sunt defecte sau deteriorate. Dac─â ave╚Ťi nevoie s─â ├«l schimba╚Ťi pentru acela╚Öi articol, trimite╚Ťi-ne un e-mail la.

Return─âri de transport

Pentru a returna produsul, trebuie s─â ├«l trimite╚Ťi prin po╚Öt─â la adresa oferita la telefon.

Ve╚Ťi fi responsabil pentru plata propriilor costuri de transport pentru returnarea produsului. Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dac─â primi╚Ťi o rambursare, costul transportului de returnare va fi dedus din rambursarea dumneavoastr─â.

├Än func╚Ťie de locul ├«n care locui╚Ťi, timpul necesar pentru ca produsul schimbat s─â ajung─â la dumneavoastr─â poate varia.

Dac─â returna╚Ťi articole mai scumpe, pute╚Ťi lua ├«n considerare utilizarea unui serviciu de transport cu urm─ârire sau achizi╚Ťionarea unei asigur─âri de transport. Nu garant─âm c─â vom primi articolul returnat.

Ave╚Ťi nevoie de ajutor?

Contacta╚Ťi-ne la office@supermagicpaper.ro pentru ├«ntreb─âri legate de ramburs─âri ╚Öi retururi.